Deze maand nog wordt het Duitse modemerk Gerry Weber medehuurder van het Fiege-dc. Medio 2020 volgt het Spaanse merk Mango. Zalando heeft aangekondigd langere tijd klant van Fiege in Brieselang te blijven.

In het stadje iets westelijk van Berlijn, in de deelstaat Brandenburg, beschikt Fiege over een dc van 75.000 vierkante meter. Dat was vooralsnog geheel werkzaam voor Zalando, maar dit bedrijf kan daar inmiddels zijn hele in de regio aangeboden assortiment al niet meer op voorraad houden.

Personeel

Besloten is nu dat Zalando elders uitbreidt en dat Gerry Weber en Mango als nieuwe klanten worden aangetrokken. In Brieselang werken ongeveer duizend mensen, wier werkgelegenheid nog zeker een jaar lang gewaarborgd is. Een deel van de werknemers is inmiddels van Zalando naar Fiege overgegaan.