Caroz is een kleine twintig jaar geleden opgericht in Venlo. De activiteiten bestaan uit het coördineren, stroomlijnen en besparen op logistieke activiteiten van haar opdrachtgevers. Het bedrijf heeft naast zijn hoofdkantoor in Venlo nog vijf vestigingen in China.

Groei 4PL-segment

‘Wij zien een sterke groei in het 4PL-segment van de logistieke markt en verwachten dat deze trend doorzet. Door de transactie met Caroz is Nunner in staat om aan bestaande en nieuwe opdrachtgevers een volledig onafhankelijke end-to-end 4PL-oplossing aan te bieden’, licht Erwin Cootjans, CEO van Nunner Logistics, toe.

Het bedrijf meldt dat is vastgelegd dat Caroz een onafhankelijke positie binnen het concern zal blijven behouden en dat de samenwerking zich vooral richt op het gebied van kennisuitwisseling, R&D en IT-ontwikkeling. Rudy Claessens, CEO van Caroz, zal betrokken blijven als minderheidsaandeelhouder om de nieuwe ambities te verwezenlijken en de neutrale positie van Caroz te waarborgen.