Riemen, havenman in hart en nieren, stuurt al een aantal jaar met succes het full-service logistieke bedrijf aan. Waar ligt de kracht van deze ondernemer en wat zijn zijn geheimen? Staarink vraagt hem het hemd van het lijf.

Logistieke disciplines

Tijdens Management in Logistics 2019, het congres voor managers bij logistieke organisaties, komen in één dag de logistieke disciplines Sales, Marketing, IT, HRM en Finance uitgebreid aan bod. Na de plenaire start kan iedere bezoeker op basis van zijn of haar interesses een persoonlijk programma samenstellen. Iedere discipline heeft een eigen nauwkeurig samengesteld programma met praktische inzichten en tools.

Tot de sprekers behoren onder meer.:Kostas Mamalingkas – ABN Amro, Max van Rijssel – Grant Thornton, Rutger Bonsel – Broekman Logistics. Marten van der Velden – Portbase, Marcel Bos – Sparkwise, Ton Rodenburg – ARA, Inge Vergouwen – XPO, Robert-Frans Niers – Argusi, Ron van Gils – StoryDoing, Eefje van der Harst – iSHARE, Rob Jansen – Chain Logistics, Jan-Hein Reeringh – Damen Shipyards, Machiel Bode & Majonne Bokelman – ING, Ruben Blom, StoryDoing, Anthony Sinke – Coach & Coach, Robert Gartner – Sectorinstituut Transport & Logistiek, Rick Poulus – TNO, Jan van de Put – Reqon Security.

Bekijk het volledige programma.