‘Willem Heeren heeft enorm veel betekend voor de sector en voor innovatie in de logistiek in het bijzonder. Sinds de start van Dinalog is er veel werk verzet’, meldt TKI Dinalog in een toelichting.

‘Er is veel publiek-private samenwerking geweest; meer dan zeshonderd bedrijven en bedrijfsorganisaties en meer dan tachtig kennisinstituten werkten samen in projecten waar Dinalog bij betrokken was. Heeren heeft een drijvende en verbindende rol gespeeld om logistieke innovatie bij zowel regionale als nationale overheid op de kaart te houden en een brug te slaan met het bedrijfsleven en de kennisinstellingen.’

Van der Waal

Robert Van der Waal gaat, samen met de andere bestuursleden, Jannine van Lieshout, Bart Schoonderwoerd, Ellen Lastdrager en Ale Smidts, verder werken aan de bijdrage van het TKI Dinalog aan de doelstellingen van de Topsector Logistiek.

Vanuit zijn brede achtergrond in de logistiek, deed Van der Waal ervaring op bij bedrijven als DHL en Samsung. Momenteel is hij Deputy President Europe bij Samsung SDS. Daarnaast is hij lid van een aantal toezichthoudende organen.