Robert van der Waal is momenteel deputy president Europe bij Samsung SDS. De voormalige DHL-manager gaat samen met de andere bestuursleden, Jannine van Lieshout, Bart Schoonderwoerd, Ellen Lastdrager en Ale Smidts, verder werken aan de doelstellingen van de Topsector Logistiek, heet het in een toelichting van Dinalog.

Afscheid

Het instituut wijst er verder op dat Heeren ‘enorm veel betekend heeft voor de sector en voor innovatie in de logistiek in het bijzonder’. Zo werken er onder de vlag van Dinalog nu zeshonderd bedrijven en bedrijfsorganisaties en meer dan tachtig kennisinstituten samen in publiek-rechtelijke projecten. Heeren sloeg daarbij een ‘een brug’ tussen het bedrijfsleven en de kennisinstellingen. Ter ere van Willem Heeren organiseert Dinalog op 28 maart 2019 een apart afscheidssymposium in Breda.

Bron foto: Provincie Noord-Brabant