De beoogde doelgroep bestaat uit vervoerders, overslagbedrijven, expediteurs, toeleveranciers, consultants, havenbeheerders en beleidsmakers in Europa en ver daarbuiten.

Project Cargo Journal is een breed medium waarop alle ontwikkelingen binnen het transport van breakbulk en projectlading aan bod komen. Het medium richt zich op de totale toeleveringsketen en behandelt nieuws over alle modaliteiten (zeevaart, binnenvaart, luchtvaart, wegtransport en spoorvervoer) evenals nieuws van en over OEM’s, havens, terminals en beleidsmakers.

Het nieuwe medium is te bezoeken op www.projectcargojournal.com en zal elke dinsdag een nieuwsbrief versturen met daarin het belangrijkste transportnieuws van die week. Aanmelden kan hier.

Project Cargo Summit

Project Cargo Journal is ontstaan uit de Project Cargo Summit, een jaarlijkse conferentie voor professionals in de projectlading en heavy-liftmarkt die wordt georganiseerd door ProMedia. Tijdens de afgelopen editie van dat evenement in september 2018 bleek er een grote behoefte te zijn aan een toonaangevend en kritisch medium dat professionals beter informeert over het nieuws in hun vakgebied. Zonder kennis echter geen succes en dat is nergens zo evident als in de specialistische projectlading- en heavy-liftmarkt.

Wilt u de Project Cargo Summit bijwonen? Dat kan op 11 en 12 september 2019 in de Onderzeebootloods in Rotterdam.