Fiege en Zalando hebben afgesproken dat de vestiging in Brieselang ook wordt opengesteld voor andere klanten. Zalando heeft daarbij toegezegd deze vestiging tot medio 2024 van grote opdrachten te blijven voorzien.

Brieselang is één van de kleinste distributiecentra van Zalando in Duitsland, met een oppervlakte van 30.000 vierkante meter. In bijvoorbeeld Lahr (Zware Woud), Mönchengladbach (Noordrijn-Westfalen) en Erfurt (Thuringen) heeft de webverkoper van mode veel grotere centra, van 130.000 vierkante meter per stuk.

De kleine omvang van het dc in Brieselang, in de regio westelijk van Berlijn, beperkt Zalando in zijn groei. Het kan er slechts een deel van zijn assortiment aanhouden. De exploitatie wordt daarom aan Fiege overgedragen, die het kan toevoegen aan zijn 185 vestigingen in Europa.