Het Chinese drogisterijbedrijf A.S. Watson Group heeft zijn dc-ruimte in Ede fors uitgebreid. Per 1 mei 2018 heeft het moederbedrijf van Kruidvat ruim 37.000 vierkante meter tot zijn beschikking.


Momenteel huurt A.S Watson al 15.000 vierkante meter, ongeveer 40% van het totale oppervlakte van het pand aan de Celsiusstraat in Ede. De overige ruim 22.000 vierkante meter nemen de Chinezen vanaf dit voorjaar in gebruik. Dat meldt de website Vastgoedmarkt. Het Aziatische bedrijf heeft hiervoor een overeenstemming bereikt met verhuurder DHG. De looptijd van de overeenkomst is tien jaar.

A.S. Watson Group, ook bekend als Watsons, is het bedrijf achter diverse drogisterijketens, waaronder Kruidvat en Trekpleister. Ook de keten ICI Paris XL is in handen van de Aziatische retailer, die op zijn beurt weer onderdeel is van ECT-moederbedrijf Hutchison Whampoa.