Wijnne Barends Logistics heeft zijn op- en overslagcapaciteit in de Eemshaven met een kleine vijf hectare uitgebreid.


Ten behoeve van de Holemans Groep heeft de logistieke dienstverlener 2,7 hectare aan de Julianahaven in gebruik genomen. Dat terrein wordt gebruikt voor op en overslag van bouwgrondstoffen voor spoor-, water-, en wegenbouw. Het tweede terrein is twee hectare groot en ligt aan de Beatrixhaven. Beide percelen grenzen aan de bestaande terminal van de groep aan die haven.

Het bedrijf heeft sinds 2008 een terminal in Eemshaven voor op- en overslag van bulk- en projectlading. Die wordt onder andere aangelopen door moederbedrijf rederij Spliethoff uit Amsterdam, die al ruim vijf jaar, een wekelijkse (container) lijndienst tussen Eemshaven en de oostkust van de Verenigde Staten uitvoert. Het bedrijf heeft nog drie locaties in Delfzijl en Eemshaven.