NBK is een allround logistiek dienstverlener welke sinds 2007 op Distripark Halfweg in Spijkenisse is gevestigd. Met een nieuwe, langjarige huurovereenkomst voor Loods 1-4 (ca. 9.344 m² bedrijfsruimte) en Kantoor 1-3 (ca. 770 m² kantoorruimte) is de continuïteit van het bedrijf op Distripark Halfweg gewaarborgd.

Karl Rapp tekende bij voor de huur van loods 23 (ca. 1.580 m² bedrijfsruimte) en kantoor 23 (ca. 130 m² kantoorruimte). Als logistieke dienstverlener is Karl Rapp al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner. Vanuit een compleet dienstenpakket en een even persoonlijk als direct contact met haar klanten creëren zij passende, logistieke oplossingen.

Special Cargo Services (SCS) tekende als nieuwe huurder een huurovereenkomst voor Loods 16 (ca. 1.200 m² bedrijfsruimte en kantoor 16 (ca. 96 m² kantoorruimte). SCS is allround gevaarlijke stoffen specialist en gespecialiseerd in handling van lucht, weg en zeevervoer van gevaarlijke stoffen.

Distripark Halfweg beschikt in totaal over 38 units met een totale oppervlakte van 90.000 m². De benodigde (milieu)vergunningen voor de opslag van gevaarlijke stoffen en handelsgoederen zijn voor het gehele distripark reeds aanwezig.