De trimodale terminal in de haven van Brussel heeft een oppervlakte van 17.100 m², telt 235 meter kaaimuren en bevat ook een spooraansluiting. In 2020 behandelde het een volume van 30.000 teu, goed voor een omzet van 1,85 miljoen euro.

ATO-terminal

Van Moer Logistics was al mede-eigenaar en uitbater van de ATO-terminal in Antwerpen. Het bezit ook de Dennie Lockefeer Container Terminal langs het Albertkanaal in Grobbendonk. Op de as Antwerpen-Leuven beheert Van Moer Logistics de terminal in Wilsele langs het kanaal Leuven-Dijle en op de as Antwerpen-Brussel de kades van Blue Gate Antwerp, Bornem en Vilvoorde. Ook de nieuwste aanwinst, de Trimodal Terminal Brussels, ligt op die as, niet ver van de terminal in Vilvoorde.

Van Moer wil beide terminals niet langer met elkaar laten concurreren, maar de bestaande goederenstromen zo efficiënt mogelijk verdelen en nieuwe goederenstromen aantrekken. Die nieuwe mogelijkheden ziet het vooral voor transporten vanuit en naar Wallonië. Van Moer beschikt hiervoor momenteel over negen eigen binnenschepen en vijf duwbakken.