Tijdens de Online Havenweek van 26 tot en met 29 oktober 2020 neemt North Sea Port politiek, industrie en stakeholders mee in de opbouw van deze nieuwe strategie. In drie webinars opmaandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 oktober praten het havenbedrijf en stakeholders belangstellenden bij. De drie talkshows duren telkens een uur.

De Havenweek wordt op donderdag 29 oktober afgesloten met het jaarlijkse Havencongres North Sea Port met als thema ‘Havens in transitie – slim samenwerken’.

Sprekers

Het online congres, een samenwerking tussen North Sea Porth en Nieuwsblad Transport, heeft dit jaar een sterk deelnemersveld met bijdragen van onder meer: Jan Jambon (minister-president van de Vlaamse regering), Cora van Nieuwenhuizen (minister van Infrastructuur en Waterstaat), Diederik Samsom (Kabinetschef van Europees Commissaris Frans Timmermans), Manfred van Vlierberghe (CEO van ArcelorMittal Belgium) en Daan Schalck (CEO van North Sea Port).

Tijdens de dagelijkse webinars gaan met elkaar in gesprek onder meer: Adriaan Zeillemaker (Hoofd zeehavens en maritieme zaken IenW), Ben Maelissa (CEO Danser Group), Rob Smeets (Operationeel directeur Port of Antwerp), Theo Notteboom (Hoogleraar), Michael Schlaug (directeur Yara Sluiskil), Anton van Beek (directeur Benelux Dow Chemical), Steven Engels (manager Benelux Orsted), en nog veel meer.

Ook kosteloos deelnemen?

Deelnemen? Meld u vandaag nog kosteloos aan via: https://events.nieuwsbladtransport.nl/north-sea-port-event-2020/