De werkzaamheden van Prins op het gebied van zeecruise worden door Monic van der Heyden overgenomen. Over het overnemen van het account en commercieel management van de superjachtbouw wordt later besloten.

Makelaardij

Door de nieuwe opzet van de verschillende afdelingen van Port of Amsterdam, heeft Prins niet de verantwoordelijkheid over energie zoals Brenninkmeijer wel had. Roon van Maanen gaat zich bezighouden met energie: met name de benzine- en kolenterminals en bouwgrondstoffen, metaalrecycling en industriële mineralen.

Prins is na haar opleiding Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam en diverse banen in de makelaardij in 2009 bij Port of Amsterdam als contractmanager begonnen. Hierna is zij doorgegroeid naar accountmanager Real Estate om uiteindelijk vanaf 2013 als commercieel manager in de cruisevaart te beginnen. De afgelopen drie jaar heeft zij zich ingezet om de afdeling voor superjachtbouw voor Port of Amsterdam te ontwikkelen en in de markt te zetten. Daarnaast heeft ze gewerkt en gevaren bij de Koninklijke Marine en is zij vijf jaar bestuurslid bij de Amsterdamse Havenclub geweest.