De installatie omvat een vrieshuis van 50.000 kubieke meter en een fabriek voor het mengen van bevroren aangevoerde vruchtensappen. Het centrum gaat fungeren als centraal aanvoer- en opslagpunt voor heel Europa.Volgens directeur J.E. Kloosterboer gaat het om een investering van vijftien tot twintig miljoen gulden. De installatie moet voor het eind van het jaar klaar zijn. Met de uitbreiding groeit de diepvriescapaciteit van het Vlissingse bedrijf tot 200.000 kubieke meter.Het bedrijf heeft een aantal nieuwe klanten binnengehaald en verwacht dat de bestaande klanten de aanvoer de komende jaren fors zullen opvoeren. Het gaat om de aanvoer van diepgevroren sinaasappelsap en concentraten van mango-, papaya-, en ananassap. Het bedrijf verwerkt op dit moment al rond de 50.000 ton sappen en concentraten per jaar. Het personeelsbestand groeit door de uitbreiding naar 220 mensen.