De Rotterdam Port Promotion Council (RPPC) heeft daartoe het initiatief genomen omdat door de coronacrisis de komende maanden een enorme druk op de agenda ontstaat. Allerlei activiteiten zijn naar het najaar verplaatst.

Daarnaast neemt het aantal online bijeenkomsten, zoals webinars en cursussen, hand over hand toe. BAR is een openbare website en is te vinden op businessagendarotterdam.nl/

Activiteiten

De deelnemers publiceren een selectie van komende activiteiten en evenementen, zoals ledenbijeenkomsten, seminars, beurzen en andere netwerkbijeenkomsten. Dat moet ook helpen om agenda’s beter op elkaar af te stemmen.

Behalve de RPPC zijn de deelnemers: DEAL Drecht Cities, Deltalinqs, Gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, iTanks, Nederland Maritiem Land, Netherlands Maritime Technology, Rotterdam Maritime Services Community, Rotterdam Partners, Stichting CHIO Rotterdam, Stichting Wereldhavendagen en VNO-NCW West.