ABS All Brake Systems (IJsselstein) heeft de logistieke activiteiten ondergebracht bij bij DHL Supply Chain.


De 33 magazijnmedewerkers van ABS worden in het kader van de deal overgenomen door DHL. De logistieke werkzaamheden bij het ABS-kantoor in IJsselstein zullen op 31 juli 2018 definitief worden stopgezet en worden voortgezet in het vijf kilometer verderop gelegen warehouse van DHL Supply Chain in Nieuwegein.

Sinds oktober 2016 werken ABS en DHL al samen bij het beheer van de voorraad remdelen, stuur- en ophangingsdelen en wiellagers. Deze samenwerking heeft zich volgens de twee partijen het afgelopen jaar verder ontwikkeld en geleid tot het nieuwe contract waarbij de complete logistiek wordt uitbesteed.
Over de waarde en duur van het nieuwe logistieke contract zijn geen mededelingen gedaan.