Het Taiwans bureau voor buitenlandse handel TAITRA hield dinsdagochtend een persconferentie om innovaties te promoten van bedrijven uit Taiwan die genomineerd zijn voor de Taiwan Excellence Awards.

De vier bedrijven die voor dit jaar geselecteerd waren, zijn de auto-onderdelen van Everfocus, de slimme laadpalen van Noodoe, de slimme parkeermeter van Acer ITS en de ‘silent switches’ van Hua-Jie.

Ministerie

De Taiwan Excellence Awards zijn jaarlijkse prijzen die worden uitgereikt door het Ministerie van Economische Zaken en de Taiwanese Raad voor buitenlandse handelsontwikkeling om de Taiwanese industrieën aan te moedigen om innovatie en waarde in hun producten op te nemen en te integreren.

De genomineerde bedrijven gaven een online presentatie tijdens de Smart Transportation Online Press Conference. De producten zijn te bekijken via het online paviljoen: https://www.taiwanexcellence.org/en/smart_transportation