Hoe ga je om met vergrijzing van je personeel? Hoe anticipeer je op een goede personele bezetting en voldoende instroom van arbeidskrachten? Wat kun je als ondernemer doen als straks het chauffeurstekort weer terugkomt?

Deze en andere vragen over personeelsbeleid staan centraal tijdens het webinar van Nieuwsblad Transport in samenwerking met het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). Tevens komen diverse transportondernemers aan het woord. Zij vertellen hoe zij met deze problematiek omgaan. Dit webinar vindt plaats op vrijdag 15 mei om 11.00 uur.

Sprekers:

  • Jan de Koeijer, Kotra Logistics
  • Jan-Willem van der Voorden, Zuidwest Logistiek
  • Peter Lanza, sectoradviseur STL
  • Lutze van der Ploeg, manager Werk STL
  • Anke Schilderink, adviseur Mobiliteit STL

Presentatie:

  • Tom van Gurp, redacteur Nieuwsblad Transport

Inschrijven

Het webinar duurt ongeveer 45-60 minuten en u kunt zich kosteloos inschrijven via de registratiepagina. U ontvangt per e-mail een bevestiging. Tijdens het webinar kunt u live vragen insturen voor de sprekers!

NB: lukt het u niet om de uitzending live te volgen? Schrijf u toch in en ontvang achteraf automatisch een link naar de replay.