Lindemans produceert in Vlezenbeek, nabij Brussel, als sinds 1822 speciale lambiekbieren. De brouwerij blijft wel trucks inzetten op de strook Vlezenbeek-Brussel. Daarvoor staat de Brusselse Trimodal Terminal in, die hiervoor eerst een proefproject organiseerde. Op deze terminal worden voortaan ook speciale isolatiekits gemonteerd. Bovendien worden op de Trimodal Terminal ook de speciale isolatiekits in de lege containers gemonteerd in, voor deze naar de brouwerij vertrekken om er gevuld te worden.

De kits moeten de ‘levende’ bieren van Lindemans op de oceaan beschermen tegen grote temperatuurschommelingen. De terminal heeft deze kits (Vinliners) permanent in voorraad. Hun installatie op de terminal in Brussel vermijdt een (dure) multistop. Voor het transport naar Antwerpen werkt Lindemans dan weer samen met logistiek dienstverlener JF Hillebrand.