De luchtvaartmaatschappij beschikt over een vloot van vier B747-400F’s. De vrachtvliegtuigen worden gehuurd van het IJslandse Air Atlanta.

Martinair

Magna Aviation houdt zich hoofdzakelijk bezig met chartervluchten tussen Afrika en Noord-Amerika, waarbij een groot aantal bestemmingen in Afrika wordt verbonden met de Greenville–Spartanburg International Airport (South Carolina) in de VS.

De vrachtvluchten op Luik Airport, voorlopig een keer per week, betekenen dat de Magna Aviation zich ook gaat mengen in de Afrikaanse importmarkt in Europa. Dat is een markt waarin ook Martinair Cargo nog actief is. Het gaat daarbij vooral om de import van perishables.

De Waalse luchthaven is binnen Europa een van de sterkst groeiende luchthavens op vrachtgebied. Vorig jaar steeg het aanbod met bijna 22% naar bijna 900.000 ton.