Hellmann heeft voor dit doel nog eens zesduizend vierkante meter grond aangekocht aan de Logistiekstraat. Daar wordt het bestaande centrum, dat in 2008 in is gebruik genomen, vergroot tot 22.000 vierkante meter. De helft daarvan is bestemd voor sorteerwerk.

Volumegroei

Het aantal laad- en losdocks wordt opgevoerd tot ruim honderd. De afgelopen jaren is Night Star Express, dat in de nachtelijke uren achtduizend zendingen van pallets en pakketten verzorgt, met aflevering om 8.00 uur ’s morgens, in ‘s-Heerenberg met 10 tot 15% per jaar in volume gegroeid.

Een soortgelijk centrum heeft het bedrijf in het Belgische Maasmechelen. Bij deze vestigingen werken samen 200 mensen; de jaaromzet komt op 30 miljoen euro. In ‘s-Heerenberg zijn ’s nachts 150 vrachtauto’s voor de Hellmann-dochter actief.