Het bedrijf vergroot daarmee zijn opslagcapaciteit in Slovenië tot meer dan twintigduizend palletplaatsen. Er komt een nuttig vloeroppervlak bij van 25.000 vierkante meter, bijna een verzesvoudiging. Voor de opslag van kleine (groupage)lading komt zesduizend vierkante meter beschikbaar. Nog eens vijduizend vierkante meter wordt bijgebouwd voor grotschalige opslag en voor cross-docking.

Het pand ligt op ongeveer twintig minuten van het centrum van Ljubljana en valkbij de snelweg A2. Er komen 44 dock-ports. In de Sloveense stad werken nu ongeveer honderd mensen voor Cargo-Partners; waarschijnlijk komen daar dertig arbeidsplaatsen bij.

Cargo-Partners bouwde onlangs ook een nieuw logistiek centrum in het Oostenrijkse Fischamend en een soortgelijk centrum in het Bulgaarse Sofia. Die zijn in het voorjaar in gebruik genomen en beslaan respectievelijk 12.200 en 16.500 vierkante meter.