Kopenhagen . DFDS brengt alle ro/ro-scheepvaart- en havenbedrijfactiviteiten onder in een nieuwe maatschappij, de DFDS Tor Line Group AS. Bovendien wordt het hoofdkantoor verplaatst van Göteborg naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. Dit is het gevolg van een stroomlijning van de organisatie. In Kopenhagen is het hoofdkantoor van het concern als geheel al gevestigd.
Behalve de DFDS Tor Line Group bestaat de onderneming tevens uit DFDS DanTransport Group (landtransport) en DFDS Seaways Group AS (ropax-ferries). De vloot omvat 23 eenheden, die jaarlijks een volume vervoeren van 7 miljoen ton (circa 6 miljoen dekbaanmeter). Dit volume bewerkstelligt een omzetniveau van 630 miljoen gulden. De groep heeft 1.000 medewerkers.
De DFDS Tor Line Group wordt gevormd door drie divisies voor achtereenvolgens de ro/ro-ferrylijnen van de Zweedse dochter DFDS Tor Line AB (vanuit Göteborg, Oslo en Rotterdam naar de bestemmingen Immingham, Harwich, Gent, Kristiansand en Hamburg), de DFDS Liner Division (de overige ro/ro-bedrijvigheid in de Noord- en Oostzee, primair vanuit Denemarken) en DFDS Tor Agencies (inclusief Nordic Terminal in Groot-Brittannië). De directie van DFDS Tor Line Group komt in handen van O. Fastesson (58), die tot dusver het management in handen had van het ’oude’ Tor Line.