WMS-dag

Logistieke ketens worden internationaler en complexer maar moeten onder druk van de markt ook steeds sneller en flexibeler opereren. Een goed werkend Warehouse Management Systeem (WMS) is daarin onmisbaar maar staat niet op zichzelf: voor een optimale ketenprestatie moet elke schakel naadloos aansluiten op de rest van de supply chain.

Onder leiding van dagvoorzitter Wim Bens, managing director Dinalog, hoort u alle ins & outs rondom WMS-systemen. Wim Bens is net als een WMS-systeem letterlijk de spil in de supplychain en daarmee een perfecte dagvoorzitter voor deze editie van de WMS dag.

Door middel van presentaties keynote sprekers als prof. dr. Kees Jan Roodbergen, Piet van Vugt en trainer / coach van AZ Gertjan Verbeek, inhoudelijk workshops en interessante praktijkcases brengen wij u in één dag volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen WMS in de supplychain.

http://www.wmsdag.nl/wms/444876/WMS-dag.html

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda