Tweede Nederlandse Investeerderskring NRW

De tweede bijeenkomst van de ‘Nederlandse investeerderskring NRW‘ heeft als thema 'Grensoverschrijdende mobiliteit' en zal gaan over de rol die mobiliteit speelt in de handel tussen Nederland en Noordrijn-Westfalen.

Het merendeel van de Nederlandse dochterondernemingen in Duitsland is gevestigd in de deelstaat Noordrijn-Westfalen (NRW). De ‘Nederlandse investeerderskring NRW‘ heeft als doel het contact en de samenwerking tussen deze ondernemingen te bevorderen en aan te zetten tot discussie over de vestigingsvoorwaarden en de economie in Noordrijn-Westfalen.

De Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK), NRW.Invest, Deloitte en advocatenkantoor Raupach & Wollert-Elmendorff verwelkomen u graag bij deze bijeenkomst.

http://www.dnhk.org/nl/veranstaltungen/evenementenkalender/event/events/tweede-nederlandse-investeerderskring-nrw/?no_cache=1&cHash=1007c5960c5ff1f856841e608155579e

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda