TVM ledendag | Dag van Transport

Transportverzekeraar TVM viert zijn 50-jarig bestaan met een 'Dag van Transport' vol bekende Nederlanders. Zanger Guus Meeuwis ('Het is een nacht', 'Kedeng Kedeng') verzorgt op het evenement, dat toegankelijk is voor TVM-leden, een muzikaal optreden.

Astronaut André Kuipers vertelt het TVM-publiek over zijn ruimteavonturen, Frits en Barbara Barend en Frits Wester leiden talkshows waarin topsporters (onder wie schaatser Sven Kramer), ondernemers en politici praten over de toekomst van Nederland en de rol van transport daarin. Ook worden de resultaten van een onderzoek naar de toekomst van de transportsector gepresenteerd. Buiten de Maassilo zullen bijzondere voertuigen worden opgesteld.

Uiteraard is er ook volop gelegenheid bij te praten met uw collega’s uit de transportwereld en te genieten van een hapje en een drankje. De ledendag wordt afgesloten met een spectaculair optreden van Guus Meeuwis met zijn band.

De 'Dag van Transport' vindt plaats in de Maassilo in Rotterdam.
http://www.tvm50jaar.nl/nl/nieuws/update-programma

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda