Truckstar Festival

Met zo'n 2.200 vrachtwagens en ruim 55.000 bezoekers het allergrootste transportfeest van Europa. Simpelweg genieten van trucks is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival. Daaromheen: sfeer, een spectaculair baanprogramma, gezelligheid, lekker wat eten en drinken en heel veel enthousiaste bezoekers. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig showtrucks en klassiekers op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin!

Eigenlijk begint het Truckstar Festival op vrijdag al. 's Morgens start het binnenrijden. In eerste instantie zijn het de bijzondere trucks uit de speciale categorieën, die binnenkomen, gevolgd door de trucks die langs de baan komen te staan. Het binnenrijden is een spektakel op zich, wat ieder jaar door vele mensen langs de kant van de weg wordt aanschouwd. Na het inparkeren staan alle 2.200 trucks mooi opgesteld op de paddock en langs de baan, samen met de bijbehorende bankstellen, barbecues, biertenders en zwembaden. 

Eén van de belangrijkste verkiezingen in Nederland is die van de Mooiste Truck van Nederland.


www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda