Trimble ITT-event

Als het aan de partners en de organisator van het ITT-event ligt, zullen vrachtwagens in de toekomst niet meer leeg rijden. Onder het thema ‘Meer winst door samenwerking in transport’ brengt de 8e editie van het ITT-event innovatieve oplossingen die de samenwerking in transport gemakkelijker maken.

Op donderdag 26 mei laten bedrijven die actief zijn in de IT-sector op het ITT-event in Expo Houten de laatste innovaties zien, waarmee transportbedrijven hun bedrijfsvoering efficiënter kunnen maken. Het thema is dit jaar: ‘Meer winst door samenwerking in transport’. De paneldiscussie rondom het thema wordt ingeleid door supply chain expert Walther Ploos van Amstel. Samenwerking in de keten is al jarenlang een hot topic op zijn agenda. Vragen die daarbij besproken worden, zijn onder andere: Hoe kun je dat organiseren? Welke samenwerkingsvormen zijn er? Wat zijn hierin de uitdagingen, en hoe kun je die het beste aangaan? Machiel Bode van ING en ervaringsdeskundigen Adriaan Vis van Royal A-ware, Cees Pronk van CB Logistics en Robert van Wezel van De Graaf Logistics delen hun geleerde lessen met het publiek. Lucas van der Wal van ExpectIT presenteert hoe er 99 procent uptime gerealiseerd kan worden binnen de ict-infrastructuur. Arjan de Jong vertelt hoe Centraal Boekhuis gebruik maakt van intelligente systemen in de planning om last minute te bepalen welk deel ze zelf uitvoeren of uitbesteden aan charters.

Zoals elk jaar geven de partners op het ITT-event, dat staat voor Innovatie & Technologie in Transportmanagement, ook nu weer overtuigende live-demo’s van hun innovatieve oplossingen en applicaties. De deelnemende partners zijn : ExpectiT, Geotracer, Gullimex, Ixolution, LogicWay, LSS, ORTEC, PTV Group, Rainbow Solutions en Tans.

Het ITT-event met als thema ‘Meer winst door samenwerking in transport’ vindt plaats op donderdag 26 mei 2016 van 12.00 tot 20.00 in Expo Houten. Deelname is gratis. Het volledige programma en de mogelijkheid om aan te melden, is te vinden op www.itt-event.nl.


www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda