Transport Compleet Hardenberg

De gehele transportbranche is weer vertegenwoordig op Transport Compleet Hardenberg. De vakbeurs vindt plaats op 21, 22 en 23 maart 2017 in Evenementenhal Hardenberg. De grote truckmerken zijn weer aanwezig net als de trailerbouwers Schmitz en Krone. Verder maakt de beursorganisatie bekend dat Hiab, Hyva Nederland en Palfinger Nederland weer op de beursvloer aanwezig zijn. Deze bedrijven richten zich op kranen en grijparmen. Daarnaast beoogt de organisatie een bedrijfswagenplein op te zetten waar lichte bedrijfswagens centraal staan.

Al jaren brengt Transport Compleet Hardenberg de transportbranche samen: van (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en track & trace software. Dit jaar trekt de organisatie ook de banden met opleidingen weer aan, zodat werkgevers in contact raken met de werknemer van morgen. Verder is er op Transport Compleet Hardenberg een vacatureplein voor bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers.  Tot slot wordt er aandacht besteed aan kennis overdracht door middel van kennissessies. Onder meer TLN en ING verzorgen bijeenkomsten over actuele ontwikkelingen in de branche zoals het Truckkartel.

Meer informatie & tickets: www.evenementenhal.nl/transport-hardenberg2017


www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda