Transporeon e-logistics networking

De negende editie van het Transporeon e-logistics networking event vindt plaats in Keulen. Het event staat in het teken van ‘Like’. Dit door Facebook groot gemaakte woord doet uiteraard aan social media denken. De lancering van de Smartphone-App “Transporeon Mobile Order Management” past daar ook uitstekend bij. De app helpt Transporeon-klanten bij het verbeteren van hun klantenservice en het gebruik van real-time informatie.

Tijdens het event zal de nadruk liggen op de mogelijkheid tot netwerken. Daarnaast zullen verschillende bedrijven, zoals ArcelorMittal en Henkel, hun ervaringen met het platform presenteren. Ook is er ruim aandacht voor tips & trucs om de logistieke efficiency van bedrijven te verbeteren.

Ook wordt gepresenteerd hoe het online tenderplatform Ticontract van Transporeon is in te zetten als strategisch instrument bij de opbouw van geïntegreerde en naadloze logistieke oplossingen in opkomende markten.

Het programma zal volledig in het Duits plaatsvinden!

http://www.e-logistics-networking.com/

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda