TLN Jaarcongres

Traditiegetrouw organiseert Transport en Logistiek Nederland (TLN) in november haar Jaarcongres. Het congres vindt plaats in Jaiselings Royal Palace in Wernhout en heeft als thema Activeren, Binden en Creëren. 

In een economisch steeds beter ontwikkelende logistieke sector is een gezonde bedrijfsvoering op langere termijn niet voor ieder bedrijf vanzelfsprekend, het is geen abc-tje. Er zijn volop kansen met innovatie, samenwerking en groei, maar ook bedreigingen vanuit een versnipperend Europa, krapte op de arbeidsmarkt en toenemende concurrentie. TLN speelt als collectieve belangenbehartiger een belangrijke rol om de sector gezond verder te laten ontwikkelen, door met en voor leden aan te schuiven aan de politieke, bestuurlijke en maatschappelijke tafels. Het doel: randvoorwaarden voor ondernemerschap in de logistieke sector optimaal te garanderen.

Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom in Wernhout.  Uw gastvrouw op 26 november is Anita Witzier. Een van de hoogtepunten die middag is de uitreiking van de TLN Ondernemersprijs voor ondernemers die zich positief weten te onderscheiden in de logistieke sector.


www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda