SVA-congres 2012

Dit tweejaarlijks congres is gericht op iedereen die met wegvervoerrecht in aanraking komt. De deelnemers zijn afkomstig uit diverse sectoren: verladers, vervoerders, expediteurs, assuradeuren en Nederlandse en Belgische advocaten. Het thema van deze editie luidt: Is de CMR anno 2012 nog actueel? De synchromodale vervoerovereenkomst.

De logistieke sector is volop in ontwikkeling. Is de CMR anno 2012 nog actueel? In het adviesrapport ‘Partituur naar de top’ van het Topteam Logistiek, wordt synchromodaliteit als strategische optie genoemd. Wat betekent deze ontwikkeling voor de CMR? Zijn er juridische barrières? En zo ja, welke? Hoe zit het met de aansprakelijkheid? Discussieer mee over deze en meer actuele ontwikkelingen tijdens het congres van Stichting vervoeradres!

Programma en sprekers:
Twee vertrouwde gezichten op het SVA-congres, prof. mr. K.F. Haak en prof. mr. M.H. Claringbould, zullen ook dit jaar een bijdrage leveren. Nieuwe sprekers zijn mr. V.R. Pool (partner Van Traa Advocaten) en mw. mr. C.P. ten Bruggencate (partner Cox Ten Bruggencate Advocaten). Voorafgaand aan het congres wordt een lunch aangeboden. De middag wordt traditioneel afgesloten met een aangeklede borrel.

Locatie: Doelen in Rotterdam.
http://www.sva.nl/svacongres.

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda