Seminar ‘LNG: wat moet ik ermee?’

Verladersorganisatie EVO houdt een seminar over LNG (liquefied natural gas) onder de titel ‘LNG: wat moet ik ermee?’. Van alle alternatieve brandstoffen op de markt is LNG (liquefied natural gas) de nieuwste en daarmee misschien ook wel de spannendste. Nu de accijns op LNG hoogstwaarschijnlijk gecompenseerd gaat worden, wordt dit een heel interessante optie voor vervoerders die op zoek zijn naar manieren waarmee ze hun CO2-uitstoot willen beperken. In 2050 moet de transportsector de CO2-uitstoot immers met 60% verminderd hebben. Maar welke impact heeft dat op uw bedrijf? En wat kunt u met LNG?

Volgens de EVO zitten ondernemers nog veel vragen over LNG en twijfelen of zij willen investeren in LNG-voertuigen. Onderwerpen die in het seminar aan de orde komen, zijn onder meer: wat zijn de opgedane ervaringen, wat moet er nog verder worden ontwikkeld, waar kunnen chauffeurs gaan tanken, wat is de prijsstelling van LNG en hoe is het met de uitstoot van CO2.http://www.evo.nl/site/seminar-lng-wat-moet-ik-ermee

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda