Rail Technology Conferences 2012

Rail Technology Conferences 2012 in Amstelveen heeft dit jaar twee hoofdthema's: Life Cycle Management (24 april) en High Frequency Operations (25 april), die deels met elkaar zijn verbonden.

De waarde en het belang van Life Cycle Management (LCM) neemt snel toe. Sinds de laatste succesvolle conferentie over dit onderwerp in december 2009 zijn er nog meer dimensies waar rekening mee moet worden gehouden. Vooral de balans tussen LCM en kostenefficiëntie zijn bezienswaardigheden en discussie. De investeringen voor infrastructuur en rollend materieel moeten in evenwicht worden gebracht met inachtneming van de beslissing keten en hun makers. Ook de optimalisatie van LCM vraagt om meer aandacht.

Met de toenemende vracht- en personenvervoer transportcapaciteit, zijn veel netwerken te transformeren in High Frequency Operations (HFO). Daardoor worden we geconfronteerd met tal van uitdagingen. Prioriteiten in het beheer van de capaciteit moeten worden aangepakt en de eisen van onderhoud en vernieuwing van het materiaal moeten worden aangepakt. Het is cruciaal om het potentieel van nieuwe technologieën te onderzoeken en de druk toegenomen activiteiten op het milieu te overwegen.

http://www.railtechnologyconferences.com

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda