Port Insights

Ingenieurs- en adviesbureau DGMR en Port Solutions Rotterdam organiseren de eerste Port Insights in Den Haag. Nog niet eerder was er een bijeenkomst over de (binnen)haven van de toekomst en de betekenis van milieu, materieel en personeel daarbij. 
 
Hoe ziet het havenbedrijf in de toekomst eruit? Welke bijdrage blijft de haven leveren aan de welvaart in de regio of landelijk? En welke plek nemen milieu en duurzaamheid in? DGMR en Port Solutions Rotterdam brengen experts samen die hun inzichten delen, zodat deelnemers ze kunnen verbinden met hun ambities voor (binnen)havens. Want één ding is zeker: de haven van nu is anders dan de haven van de toekomst.
 
Deelnemers kunnen kiezen uit zeven verschillende masterclasses die ingaan op thema's als milieu in de toekomst, personeel in ontwikkeling, prioriteit in assetmanagement en duurzame verbinding met het achterland. Donald Baan van Port of Rotterdam gaat als externe spreker in op het creëren van meer businesskansen en efficiencyverbeteringen voor klanten en gebruikers.
 
Port Insights 2016 vindt plaats op 30 juni 2016 van 13.00 tot 17.00 uur op kantoor bij DGMR in Den Haag. Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers. De kosten bedragen €149,- per persoon. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via http://dgmr.nl/portinsights.php


www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda