Packaging Industry

Innovatie bereik je alleen door de gehele keten te betrekken. Samenwerken met partners die waarde toevoegen in de supply chain is dus essentieel.
Tijdens het netwerkevent Packaging Industry krijgt u een update van de ontwikkelingen in zowel de verpakking- als de logistieke keten en wordt u geïnspireerd door voorbeelden uit de praktijk.

Naast het inspirerende programma wordt ook een exclusieve rondleiding bij ‘s werelds grootste geautomatiseerde distributiecentrum georganiseerd: het Wehkamp logistiek service centrum.
Welke obstakels en kansen is Wehkamp in het innovatieproces tegen gekomen en wat kunnen de deelnemers hiervan leren voor de processen in hun eigen organisatie?

Sprekers:
Joan Hanegraaf (Oerlemans Packaging), René Groen (Koninklijke Peijnenburg), Anna Jonhed (BillerudKorsnäs), Robert Minnesma ( Huhtamaki Nederland), Sander Bolmer ( Wehkamp), Ron De Keersmaeker (Tetra Pak Processing Systems), Mark Geerts (PaperFoam) o.l.v. Rijk van Korlaar (Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen).

Locatie: IJsseldelta Center | Zwolle        
www.packagingcongres.comwww.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda