NT Dagen

Locatie: Ahoy, Rotterdam

Het is tijd voor een groot Nederlands evenement voor transport en logistiek. Hét event voor de branche. Waar u nieuwe klanten ontmoet, en ook bestaande klanten aandacht kunt geven. Waar de sector het laatste nieuws en de jongste inzichten deelt. En waar u effectief personeel kunt werven.

Dat evenement komt eraan. Het heet ‘de NT-dagen’. Twee dagen waar u uw bedrijf uitstekend voor het voetlicht kunt brengen. Georganiseerd door Nieuwsblad Transport, het vakmedium voor logistiek en transport. Speciaal voor verladers, vervoerders en logistiek dienstverleners.

Bedrijven, regio’s en organisaties presenteren zich op de beursvloer van de NT-dagen. Bezoekers voor de gratis toegankelijke NT-dagen worden geworven met een intensieve campagne in diverse media, zowel in Nederland als in België en Duitsland. Beide dagen sluiten we af met een informele netwerkborrel.

In een tweedaags conferentie- en workshopprogramma is er aandacht voor de actuele thema’s, zoals social media, duurzaamheid, aanbesteden, schaalvergroting, bereikbaarheid, fusies en overnames. Alle bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk.

Uniek: Business Meets School
Dit originele arbeidsmarktconcept garandeert een goede kennismaking met bijna-afgestudeerden op mbo-, hbo- en universitair niveau. Er is een inhoudelijk programma over carriere maken in de logistiek, studenten worden langs uw stand geleid en u ontvangt cv’s van relevante kandidaten.
http://www.nieuwsbladtransport.nl/Service/NTDagen.aspx

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda