North Sea Shipping

De tweede editie van North Sea Shipping, een Vlaams/Nederlands scheepvaart symposium. Het event is georganiseerd door Management Producties en zal gehouden worden in het voormalige RDM hoofdkantoor te Rotterdam. Tijdens dit event komen directeuren en managers van deep- en short sea rederijen, cargadoors, expediteurs en beleidsmedewerkers van havens en de overheid uit Nederland en België samen en gaan met elkaar in gesprek over de toekomst van de scheepvaart.

Binnen de scheepvaart zijn het onzekere tijden, zowel aan de economische kant als aan de kant van wet- en regelgeving. Een belangrijke trend in regelgeving is de nadruk op verduurzaming. Hoe gaan we aan deze eisen voldoen? Wie betaalt de doorgaans hoge investeringskosten voor een schip? Hierover gaan we in gesprek met de diverse vertegenwoordigers van de verenigingen en de markt.http://www.shipping2012.eu

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda