Nederlands-Duitse logistiek workshop

De kansen voor Nederlandse logistieke dienstverleners en verladers in de regio Berlijn-Brandenburg zijn het onderwerp van gesprek tijdens deze Nederlands-Duitse transportworkshop in Zoetermeer. De Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) organiseert het evenement voor Nederlandse ondernemers met interesse in deze distributielocatie in opdracht van de ZukunftsAgentur Brandenburg (ZAB).

'Duurzame, intermodale transportoplossingen zijn een belangrijke voorwaarde voor logistieke dienstverleners om ook in de toekomst concurrerend te blijven', zegt Kai Esther Feldmann, exportconsulente bij de DNHK. De regio Brandenburg behoort qua omzet inmiddels tot de drie grootste logistieke gebieden van Duitsland. Het gebied rondom de hoofdstad Berlijn beslaat een oppervlakte van 30.000 km² en telt ruim zes miljoen inwoners. De logistieke sector is er goed voor meer dan 180.000 banen. Het gebied profiteert van de ligging tussen de economische centra in West-Europa en de Oost-Europese groeimarkten.
http://www.dnhk.org

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda