Nationale Distributiedag

De Nationale Distributiedag (NDD) wordt dit jaar op de Floriade in Venlo gehouden en is hét logistieke congres van het jaar.

Tijdens deze editie wordt gekeken naar de ontwikkeling van de supply chain in de 21e eeuw. Al 25 jaar promoot NDL/HIDC Nederland als logistieke hotspot / gateway in het buitenland en maakt zij zich sterk voor een goed vestigingsklimaat. Hoe staan we er nu voor als logistiek draaipunt voor Europa? Zijn er verbeteringen nodig? Wat is er uniek aan Nederland? Waarom kiezen buitenlandse bedrijven voor Nederland en niet de direct omringende concurrerende landen. Dit vragen wij tijdens het congres aan henzelf. Buitenlandse verladers die voor Nederland gekozen hebben, reiken ons handvatten voor de toekomst en delen hun overwegingen voor de keuze voor Nederland.

Daarnaast kijken we naar de toekomst van de Europese supply chain. Welke veranderingen kunnen we verwachten en wat betekent dit voor de Nederlandse logistieke sector? Gerenommeerde bedrijven uit de Verenigde Staten en Azië geven hun visie op 2025.

Naast een congres is de NDD ook een uitstekend netwerkevenement. En netwerken gebeurt dit jaar volop. Vanwege het 25-jarig bestaan wordt het congres afgesloten met een spetterend feest!
http://www.ndl.nl/nieuws/Jubileumeditie%20NDD%20biedt%20sponsors%20interessante%20kansen

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda