Nationale Distributiedag

Onder de titel ‘Focus on Business; scoren met sectoren’ organiseert NDL/HIDC de 26e Nationale Distributiedag (NDD). Dit jaar vindt het congres plaats in Oss.

Tijdens een afwisselend programma biedt NDL/HIDC u, onder het dagvoorzitterschap van Dirk ’t Hooft, algemeen directeur van NDL/HIDC, inzicht in de specifieke eisen en wensen van de supply chain in verschillende sectoren. Wat verwachten buitenlandse producenten van de Nederlandse (logistieke) dienstverleners? Waaróm kozen zij voor Nederland. Wat zijn de voor- en nadelen van Nederland ten opzichte van bijvoorbeeld Duitsland en België? Hoe kan de Nederlandse logistieke sector aantrekkelijk blijven voor buitenlandse bedrijven uit deze sectoren? En op welke punten kunnen we nog verbeteringen aanbrengen in ons vestigingsklimaat om zodoende de concurrentie voor te blijven? Inspirerende sprekers van gerenommeerde bedrijven uit de Verenigde Staten en Europa geven hun visie. Ook hoort u hoe de rol van logistiek in de Topsectoren versterkt kan worden.

Sprekers:
  • Martin Zegers, Managing Director van Forever Direct EU B.V.,
  • Joe Zitomer, Director of Fulfillment Operations van Meraki, Inc.
  • Marike van Lier Lels, raadslid van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) en voorzitter van de raadscommissie logistieke kracht van Nederland

http://www.ndd-congres.nl

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda