Nationale Distributiedag 2014

NDL/HIDC organiseert voor de 27e keer de Nationale Distributiedag (NDD), hèt logistieke jaarcongres van Nederland. Het congres vindt dit jaar plaats in Amsterdam.

Al 700 jaar is de Amsterdamse regio actief in de internationale handel en logistiek. En buitengewoon succesvol, mede vanwege de uitgebreide en gedegen kennis van specifieke markten. Ook vandaag de dag speelt de focus op en de kennis van geselecteerde markten een doorslaggevende rol bij het behouden van de koppositie van Nederland als land van handel en logistiek. We slaan een brug tussen verleden en heden en gebruiken de kennis van toen voor het succes van nu en voor de toekomst. Specialisten uit binnen- en buitenland reiken ons hiervoor de handvatten.

De afgelopen jaren werd de NDD druk bezocht en trekt gemiddeld zo’n 400 bezoekers, afkomstig uit het logistiek en verladend bedrijfsleven, kennisinstituten, consultancy, overheid en politiek.

http://www.ndl.nl/nationale-distributiedag-ndd-2014/?lang=nl

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda