Masterclass Railgoederenvervoer

Door onder andere strengere EU-eisen en de Maasvlakte 2 ontdekken steeds meer verladers en logistieke dienstverleners de mogelijkheden van railgoederenvervoer. Daarom wordt de Masterclass Railgoederenvervoer georganiseerd. In één middag delen zes praktijksprekers, met o.a. CEO Samskip van Dieren, CEO Husa Transportation en directeur KNV hun kennis en visie op de mogelijkheden en innovaties in het spoorvervoer.

De toekomst van goederenvervoer zal centraal staan in deze masterclass. Onderwerpen zoals: Het beter benutten van het spoor, nieuwe (klantgerichte) spoorconcepten, vergroten spoorcapaciteiten door innovatie en de rol van spoorvervoer bij multimodaal Europees vervoer komen aanbod. Door de diversiteit in docenten krijgt u op verschillende vlakken van railgoederenvervoer specialistisch onderwijs.

Bij deelname ontvangt u gratis het boek ‘Wegwijs in Railgoederenvervoer’, geschreven door Gerrit Nieuwenhuis, docent logistiek van Hogeschool Rotterdam. Gerrit Nieuwenhuis zal tijdens de masterclass ook een college geven.

Locatie: De Machinist, Rotterdam.
http://www.masterclassrail.nl

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda