Masterclass Quick Port Scan

Speciaal voor jonge en iets meer ervaren managers en aanstormend talent is de Masterclass Quick Port Scan ontwikkeld als exclusieve introductie in actuele ontwikkelingen van de haven. De Masterclass Quick Port Scan biedt de mogelijkheid om in zeer korte tijd intensief kennis te maken met de wereldhaven Rotterdam. 

Dit jaar komt onder andere de breedheid van de logistiek aan bod, en ziet u de gróótsheid en energie van de industrie. Met daarnaast natuurlijk ook de onderwerpen als veiligheid, innovatie en haven & stad. In steeds wisselende vorm, zoals paneldiscussies, presentaties en parallelsessies.

Deskundige sprekers zorgen voor een veelzijdig en interactief programma. een tipje van de sluier:
• Adriaan Visser, wethouder gemeente Rotterdam, 
   portefeuilles Financiën, Organisatie, Haven, Binnenstad en Sport
• Ronald Paul, COO van het Havenbedrijf Rotterdam
• Jaap Hoogcarspel, clustercommissaris voor het industriecomplex Rotterdam/Moerdijk
• Marten van der Velde, director Srategy & Innovation, Portbase
• Onno van Elswijk, External Relations Officer bij de Douane/Belastingdienst
• Mare Straetmans, managing director PortXL
• Bas Janssen, directeur Deltalinqs
• Michiel Jak, directeur Smart-Port

De Masterclass Quick Port Scan vindt plaats op woensdag 7 juni 2017 in het World Port Center te Rotterdam. In één middag en een deel van de avond krijgen de deelnemers in vogelvlucht grondig inzicht in de structuur van de Rotterdamse haven. De middag wordt afgesloten met een informele vaartocht en een diner aan boord van het schip M.S. Nieuwe Maze. De vaartocht eindigt om 20:00 uur.

De Masterclass Quick Port Scan is bestemd voor medewerkers, adviseurs en managers die actief zijn in het havenbedrijfsleven of bij overheidsdiensten en onderwijsinstellingen waarvoor de haven van belang is. U kunt zelf als geen ander bepalen voor wie binnen uw organisatie (of misschien wel daarbuiten) de Masterclass Quick Port Scan nuttig kan zijn. 

Inschrijving dient te geschieden vóór 31 mei 2017 en kan online. Het aantal inschrijvingen is beperkt, om van een plaats verzekerd te zijn adviseren wij u snel te reageren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de organisatie. Telefonisch: 0615 - 011 988 of per e-mail: QPS@havenverenigingrotterdam.nl


www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda