Maritime Tech 2016

De vierde editie van Maritime Tech staat in het teken van nieuwe concepten. Er wordt volop geïnvesteerd in duurzaamheid, veiligheid en andere oplossingen die de maritieme sector efficiënter zal maken. Welk concept doet de regels van het spel veranderen? 

Deze middag wordt ingezoomd op technische ontwikkelingen en innovaties in scheepsontwerp, -bouw en -onderhoud. Waar liggen mogelijkheden om de betrouwbaarheid en inzetbaarheid van schepen te vergroten? Door toenemende regelgeving is veiligheid gegroeid tot een aparte business-case. Is deze business-case nog rond te krijgen? 
Door anders te denken kunnen we gezamenlijk komen tot nieuwe concepten waarmee de maritieme sector haar positie kan verstevigen. Waar liggen kansen voor de scheepswerven? Ligt er een toekomst voor autonome en onbemande schepen? 

Line-up van topsprekers: 
Paul Verheul, COO, Van Oord 
Jaap Gelling, Product Director High Speed Craft, Damen Shipyards 
Martijn Koppert, CEO, Barge Master 
Bart Otto, CEO Flinter  
Wouter Kruijt, Executive Director, IHC Services 
Marc Oele, Managing Director, Vuyk Engineering 
Guus van der Bles, Managing Director Technology, Conoship 
Lex Vredeveldt, Naval architect, Senior scientist, TNO 
Cor Hoogendoorn, Algemeen Directeur, Holland Shipyards 
Dino Mandic, CEO, SailRouter 
Stefanos Katsolis, Co-Founder, Xyz 

Kortom, hét jaarcongres om u te laten informeren over het huidige en toekomstige maritieme technologische klimaat. Daarnaast een prima mogelijkheid om te netwerken met uw branche-collega’s. Het ontvangst is voorzien met een informele lunch en we sluiten af met een netwerkborrel. Alle informatie over het programma en een actueel deelnemersoverzicht vindt u op 
maritimetech.nl  

Praktische informatie: 
Datum: dinsdag 27 september 2016 
Tijd: 12.30 – 17.30 uur 
Locatie: Energiehuis Dordrecht 

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda