Maritime Industry Duitsland

De vakbeurs Maritime Industry breidt in 2016 uit met een editie in Duitsland. Voorafgaand aan de editie in Gorinchem eind mei, steekt Maritime Industry op 19, 20 en 21 april voor het eerst de grens over.
Het succesvolle evenementenconcept wordt uitgerold naar het Duitse Bad Salzuflen. Omdat de vakbeurs al jarenlang een vast begrip is in Nederland, spreekt deze Duitse editie ondernemers uit beide landen aan.

In de Duitse binnenscheepvaart staan twee regio’s in het middelpunt van de aandacht: het kust- en Elbegebied en het Rijngebied. Daarom leent zich de locatie Bad Salzuflen uitermate goed voor dit evenement, want het ligt in het noordoosten van Noordrijn-Westfalen. En dat gebiedt fungeert als knooppunt tussen de twee regio’s.

Nederland speelt een fundamentele rol in de Duitse binnenscheepvaart. Evenementenhal verenigt nu beide landen met elkaar op deze vakbeurs en maakt het daardoor mogelijk nieuwe zakelijke relaties aan te gaan met klanten en collega’s uit buurland Duitsland.

www.messe-hal.de


www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda