Maritime Industry

Vakbeurs Maritime Industry brengt de complete maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio. Meer dan 500 exposanten presenteren hun innovaties aan ruim 15.000 vakbezoekers. Denk aan vernieuwingen op het gebied van duurzaamheid, scheepsbouw, reparatie/onderhoud en scholing. Maritime Industry is in deze branche het meest complete platform voor de binnenvaart, zeevaart en visserij.

Tijdens de aankomende editie van Vakbeurs Maritime Industry in Evenementenhal Gorinchem legt de beursorganisatie een extra accent op duurzaamheid in samenwerking met het Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart (EICB). 

Op 24, 25 en 26 mei voorziet een levensgrote wand bezoekers van een toelichting op het EICB Innovation Lab. Het Innovation Lab is een succesvol samenwerkingsverband tussen industrie, binnenvaartondernemers en diverse stakeholders, die zijn meerwaarde in het streven naar verduurzaming van de binnenvaartsector intussen bewezen heeft. 

www.evenementenhal.nl/maritime 


www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda