Luchtvrachtdebat

Kopstukken uit de luchtvrachtsector gaan met elkaar in debat over de toekomst van de branche op Schiphol. Heeft Nederland bijvoorbeeld de slag om de mondiale luchtvrachtmarkt al verloren? Waar liggen er nieuwe marktkansen voor het vrachtknooppunt Schiphol? En moeten de expediteurs samen met de keyspelers als KLM /Martinair en Schipholnieuwe businessmodellen ontwikkelen. Dat zijn een aantal vragen die aan bod komen in het debat dat wordt georganiseerd door de EVO, ACN en Nieuwsblad Transport.

Het Luchtvrachtdebat is voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van luchtvracht in Nederland. Voor en na het debat is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Aan het debat nemen een aantal topmanagers deel uit de verladerswereld, luchtvaart, expeditie en trucking. Zij zullen in hun actuele analyses ingaan op marktontwikkelingen en bedreigingen voor de standplaats Schiphol, maar ook oplossingen aandragen.

Aan de discussies nemen onder meer deel:
John Klompers, voormalig commercieel topman van Panalpina en Agility
Sebastiaan Scholte, algemeen directeur van Jan de Rijk
Erik de Goeij, topman Aviapartner Cargo
Enno Osinga, directeur vracht Schiphol Group, (ovb )
Ismail Durmaz, CEO van Global GSA Group (ovb)
Steef van Amersfoort, Abbott Logistics en voorzitter van de raad voor lucht- en expresvervoer van EVO
http://www.evo.nl/site/luchtvrachtdebat

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda