LogiXperience infosessie

LogiXperience: hét experience center op gebied van logistiek en supply chain, is een fysiek en virtueel platform waar toegepaste kennis samenkomt met onderzoek, ontwikkeling en onderwijs. LogiXperience wil de permanente ontmoetingsplaats zijn waar vraag en aanbod van toegepaste kennis, oplossingen en diensten met de focus op de logistiek en Supply Chain onpartijdig en op uitdagende en inspirerende wijze bij elkaar worden gebracht. Van mei 2012 tot maart 2013 zal LogiXperience haar deuren openen voor het publiek in het Logistiek Facilitair Centrum in Venlo.

ELC Limburg organiseert in samenwerking met Kamer van Koophandel Limburg, Gemeente Venlo en Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek een informatiesessie over LogiXperience. Tijdens deze sessie zullen de initiatiefnemers middels de nodige interactie het initiatief uitgebreid aan u voorstellen.

Wanneer?
De sessie vindt plaats op woensdag 7 maart 2012 van 15.00 - 17.00 uur bij Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek Venlo | Tegelseweg 255.
Aanmelden kan tot uiterlijk 2 maart 2012 via het secretariaat van ELC Limburg | Ingrid Hupkens | t 088 9876 480 |


http://www.logixperience.com

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda