Logistiek Platform Nederland

Samen kunnen we logistiek nog beter maken: klantgerichter, goedkoper en duurzamer. Met de juiste oplossingen en vooral ook wederzijds vertrouwen kan er nog heel veel lading gebundeld worden bij verladers. Tijdens het event zal hierover gebrainstormd en gedebatteerd worden, samen met Unilever, DSM, Nabuurs, Procter & Gamble, Bavaria en Wim Bosman Group.

Het event wordt geopend door Peter van Laarhoven, lid Topteam Logistiek. Prof. dr. Tom van Woensel, hoogleraar Freight Transport & Logistics TU Eindhoven, zal ons meer vertellen over de uitdagingen van onlinegoederen bezorgdiensten. Het Topteam Logistiek is bezig met een Neutraal Logistiek Informatie Platform (NLIP). Deze innovatie moet leiden tot het gemakkelijk delen van data, met behoud van controle door de eigenaar. Prof. dr. Yao-Hua Tan, hoogleraar Informatie en Communicatie TU Delft en adviseur voor het NLIP van de Topsector Logistiek, licht toe.

Kortom, een event over de actuele ontwikkelingen in logistiek Nederland.
Waar: Zalmhuis, Rotterdam
Voor wie: Supply Chain, distributiemanagers, directeuren en managers werkzaam in
transport & distributie, opslag, haven, industrie, handel en zakelijke
dienstverlening.
http://www.nederlandlogistiek.nl

www.nieuwsbladtransport.nl is de website voor professionals actief in transport en logistiek en is een uitgave van NT Publishers BV.

NT Publishers BV is een onderdeel van de ProMedia Group, met het hoofdkantoor in Breda